ceturtdiena, aprīlis 27, 2006

Man netīk attaisnoties, gluži pretēji - man pat šķiet, ka neattaisnoties ir stilīgi. Tādēļ es tagad neattaisnojos. Tas, ko es daru ir - paskaidroju, kāpēc KraaAnnaaļu teju simtos mērāmā auditorija jau kādu laiku nesaņem skaidrojumus, vērojumus, karstus rumus. Protams, viss sākās ar aģentleitnanta Troxo tvarstīšanu, tomēr jāātzīst, ka biju pārlieku aizrāvies. Jaunības maksimālisms. (starp citu - vai zinājāt, ka maksimālisma aizsācējs, idejiskais tēvs un pamatnostādņu formulētājs bija neviens cits, kā eminentais jaunlatvietis Maksis Māls? Pārsteidzoši, vai ne?) Tomēr Troxno identitātes meklējumiem ir pielikts punkts. Pilns apstājiens.

Bet, kā saka, galva nav miskaste - tukša jau nestāvēs. Šī brīža aktualitāte ir pasaules čempionāts snukerā (nevis "snūkerī" kā dažam gribētos teikt). Tas nozīmē: 3x3h sesija katru dienu pulksten 12:00, 16:00 un 21:00, 32 uzvarēt alkstoši vīri ar kokiem un koku pagarinātājiem, mašinkas (vai aprindās saukta par "X" [iks]), caurumi, stīvi pingvīni, klap, klap, klap, jē, jē, t.i. aplausi, ovācijas, spriedze, nopūtas, gaviles, uzvaras prieks un zaudējuma rūgtums, setka, karamboļ, bitvaa, uu huu, huuuu. Tas daudz ko izskaidro, vai ne, vai ne? Klau, uzmini, cik ir pulkstenis? Un ko tas nozīmē? Huh?

2 komentāri:

kaulins teica...

pasaules čempionāts snukerā?

kas tu esi galiigi debils? praatu izpiipeejis?

veel stulbaaku veidu, ka izmest laiku, nevareeji izdomaat?

Vombats teica...

Snuukers shobriid ir uz vilnja. Visi alternatiivie hiperintelektualji, megabaigigudrie u.c., kam interesee snukeris, shiis dienas neattiet no tv, vai arii atiet no tv, lai piietu pie cita tv.