ceturtdiena, aprīlis 13, 2006

Kurpe numur trīs

Trīs aktualitātes, kurām pievērsīšos secīgi:

1) Ir ceturtdiena. Ļoti patīkama pārmaiņa. Nezinātājam paskaidroju -- ir arī tā, ka nav ceturtdienu. Ne jau ceturtdienās nav ceturtdienu, dumiķi, bet gan nekad nav. Jo nevar pateikt, ka, piemēram trešdienā nav ceturtdienas, jo trešdienā ir trešdiena. Jo ceturtdienas nebūšana, par kuru runāju, ir atšķirīga no ceturtdienas nebūšanas, par kuru mēs droši varam teikt, ka tā ir pirmdienās, otrdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās. Manis minētā ceturdienas nebūšana ir fundamentālāka. Tā ir iztrūkšana, tajā laikā, kad pēc visiem likumiem ceturtdienai būtu jābūt.

2) Aģents Troxno ir tas pats cilvēks, kas leitnants Troxno!! To sapratu tikai vakar, bet, diemžēl, interneta piekļuve nebija pieejama un nespēju savu atklājumu dokumentēt. Paskaidroju sīkāk - līdz šim figurēja 2 dažādi tēli - aģents Troxno un leitnants Troxno. Ļaudis lika likmes, dzēra tēju un zīlēja biezumos, zīmēja funkcijas, apšuva aizkarus, klausījās muzonu, bet nekādīgi nespēja saprast, kas gan ir noslēpumainais aģents Troxno. Tikpat lielas pūles ļaudis pielika, lai noskaidrotu leitnanta Troxno identitāti. Meklētājus (skaidrības labad) varam iedalīt 3 grupās: a) tie, kas meklēt tikai noslēpumainā aģenta Troxno identitāti; b) tie, kas meklē gan noslēpumainā aģenta Troxno, gan leitnanta Troxno personību noslēpumus; c) tie, kas kaislīgi vēlētos uzzināt, kas patiesībā ir leitnants Troxno.

Nē, nekādas izrēķināšanās nenotika. Tas galvenokārt bija pateicoties b) grupai. Tā bija kā tilts starp a) un c) grupām.

Nu jā, bet vakar uzzināju, ka aģents Troxno ir tas pats, kas leitnants Troxno. Mīļie ļaudis, jums vairs nav jautājumu, kas būtu bez atbildes. Ja man jāveic secinājumi, lūdzu -- vissliktāk jūtas b) grupas ļaudis. Viņiem joprojām ir jautājumi. Pareizāk -- ir tikai viens jautājums. Kas ir aģents Troxno jebšu leitnants Troxno?

3) Daži dzīvnieki dzīvo mežā, daži dzīvo pļavās, daži dzīvnieki dzīvo zoodārzos, daži dzīvnieki dzīvo mājās un tiek saukti par mājdzīvniekiem, daži dzīvo antarktīdā un ir pingvīni, daži dzīvnieki ir izbāzeņi, daži ir lieli un visi pārējie dzīvo citur, tiek saukti savādāk un ir savādāki.

Nav komentāru: